Selecteer een pagina
 

Afbeeldingen Gebruiksvoorwaarden

She Talks Business afbeeldingen worden geleverd met een niet-exclusieve licentie voor beperkt gebruik. Lees de onderstaande voorwaarden en neem contact met ons op via info@shetalksbusiness.nl als u hier vragen heeft.

Gebruikers mogen:

✔ Afbeeldingen gebruiken voor persoonlijk of zakelijk gebruik, online en in print.
✔ Afbeeldingen gebruiken op sociale mediaplatforms, op Pinterest, voor blogposts en op websites.
✔ Afbeeldingen gebruiken als onderdeel van Facebook- of Instagram-advertenties, Pinterest-advertenties, YouTube-advertenties en andere online advertenties.
✔ Formaat wijzigen, bijsnijden, filters toevoegen, kleuren wijzigen en de oriëntatie van de afbeelding wijzigen.
✔ Overlay afbeeldingen met tekst, website-screenshots, productontwerpen en pdf-ontwerpen.
✔ Afbeeldingen gebruiken als achtergrond in presentaties, webinars en diavoorstellingen.
✔ Afbeeldingen gebruiken om OPT-INS/gratis downloads te maken; zoals checklists, werkmappen, pdf’s en e-boeken. Zolang de afbeeldingen worden afgevlakt en bedekt met tekst of afbeeldingen en niet kunnen worden geëxtraheerd, en zolang de afbeelding geen hoofdcomponent is van de download.
✔ Afbeeldingen gebruiken voor meerdere bedrijven / blogs waarvan het lid de enige eigenaar is.

Gebruikers mogen niet:

🚫 De afbeeldingen verkopen, uitlenen of weggeven of anderszins toestaan ​​dat een derde de afbeeldingen op enigerlei wijze gebruikt.
🚫 De afbeeldingen gebruiken voor klanten, zelfs als u het ontwerp hebt gewijzigd door tekst of afbeeldingen toe te voegen. Uw klant moet zelf lid worden van She Talks Business om de afbeeldingen te kunnen gebruiken.
🚫 Lidmaatschaps- of inloggegevens overdragen aan een derde partij – of het nu een klant of zakenpartner is – zonder voorafgaande schriftelijke toestemming die rechtstreeks van She Talks Business is verkregen.
🚫 De afbeeldingen gebruiken voor het werk van klanten of voor het beheer van sociale media van andere mensen/ondernemers (zelfs als de afbeeldingsbestanden niet rechtstreeks naar de klant / klant worden overgedragen).
🚫 De afbeeldingen gebruiken voor e-boekomslagen of fysieke boekomslagen die worden verkocht op Bol.com, Amazon of vergelijkbare massadistributiesites.
🚫 De afbeeldingen opnemen in websitesjablonen, ontwerpsjablonen, offertesjablonen of elk ander bewerkbaar product voor verkoop of gratis distributie.
🚫 Afgeleide producten maken van de afbeeldingen zoals screensavers, citaatafbeeldingen, desktopkalenders, printables, kunstafdrukken, mokken, kalenders, clipart, uitnodigingen of dergelijke producten, hetzij te koop of om gratis weg te geven.
🚫 De afbeeldingen om andere stockfotografieproducten / -diensten / -bronnen / -cursussen te promoten of te verkopen, gratis of tegen betaling.
🚫 Grafische pakketten of InstaQuotes gebruiken om commerciële producten te maken die te koop zijn of om weg te geven. Dit omvat afgeleide producten zoals prints, patronen, uitnodigingen en sjablonen voor sociale media.
🚫 De afbeelding(en) claimen als de uwe.

🚫 Afbeeldingen gebruiken voor aanstootgevend, lasterlijk, illegaal of pornografisch gebruik.

Wettelijke overwegingen:

  • Het auteursrecht van de afbeeldingen blijft bij She Talks Business of de oorspronkelijke maker van de afbeeldingen en wordt niet overgedragen aan de leden.
  • Credits en/of het noemen van She Talks Business als bron is niet vereist, maar wordt altijd gewaardeerd. Vergeet niet om #shetalksbusiness te gebruiken, zodat we kunnen zien hoe u de afbeeldingen gebruikt en zelfs uw bedrijf kunt laten zien!
  • Leden erkennen dat She Talks Business | Lynn Noppen geen verklaringen of garanties geeft voor niet-inbreuk en beweert niet dat ze releases heeft ontvangen van merken, ontwerpers of fabrikanten voor het gebruik van producten, geregistreerde handelsmerken, logo’s of intellectueel eigendom die in de afbeeldingen worden weergegeven. Leden gaan ermee akkoord dat noch Lynn Noppen, noch She Talks Business aansprakelijk zijn voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden afbeeldingen. She Talks Business | Lynn Noppen is niet aansprakelijk voor claims die verband houden met of voortvloeien uit uw gebruik van de afbeeldingen, al dan niet door u gewijzigd of gecombineerd met andere inhoud.

 Vragen? Stel ze via info@shetalksbusiness.nl.

Pin It on Pinterest